Ajin 244 Napisano 10 Luty Cześć! Dzisiaj wam przedstawię dosyć nietypową potrawę. Składniki: Konto bankowe Czarny lub szary garnitur Buty czarne, pantofelki takie Piękna buzia ( Taka jak ja ) Auto, które wygląda na drogie ( Wcale nie musi być większość ludzi i tak się nie zna, więc musi wyglądać ) Wypchany portfel pieniędzmi Sposób przygotowania; Podbijasz i mówisz "Cześć, jak masz na imię?" Oczywiście musisz to powiedzieć z auta wysiadając jedną nogą żeby widziała prestiżowe pantofelki ( Albo widział ) Co kto lubi. I to tyle, potem wszystko można zmieszać a dla lepszej jakości dania możesz ją zawieźć do siebie ( Albo go, co kto lubi ) Jeżeli komuś danie nie wyjdzie tym sposobem to proszę pisać na priv, pomogę. Ja nigdy go nie spaliłem. 1 1 1 1 1 Shadø, MrNajMagPl, KTO JA JESTEM i 2 innych zareagowali na to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Laurcia 239 Napisano 10 Luty Ekstra pomysł 1 Ajin zareagował na to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
4naLg!rl 4 Napisano 10 Luty Mi nie wyszło Pomożesz? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ajin 244 Napisano 10 Luty 10 minut temu, 4naLg!rl napisał: Mi nie wyszło Pomożesz? Tak, poproszę o wiadomość prywatną z opisaniem problemu i całej akcji. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Thinker 362 Napisano 13 Luty Dziecinne podrywy na priv Ajina 3,2,1 1 Ajin zareagował na to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
KTO JA JESTEM 419 Napisano 13 Luty Z chęcią bym wykorzystał tylko brakuje mi pięknej buzi do potrawy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
MrNajMagPl 402 Napisano 13 Luty Ma ktoś laczki pożyczyć? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ajin 244 Napisano 13 Luty 2 godziny temu, KTO JA JESTEM napisał: Z chęcią bym wykorzystał tylko brakuje mi pięknej buzi do potrawy Mogę coś na to zaradzić. 2 godziny temu, MrNajMagPl napisał: Ma ktoś laczki pożyczyć? Bym Ci pożyczył te buty, ale za to jak je nazywasz to sobie chodź w tych laczkach z chińczyka to może znajdziesz jakąś jak postawisz jej 2 żubry. 1 1 1 Shadø, Thinker i MrNajMagPl zareagowali na to Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
mamihuana 50 Napisano 13 Luty Ajin a jaka to potrawa ??? na udany podryw ? XD czy na szybką przygode jeszcze tam powinno być kluczyki luksusowego bmw albo volkswagena passat'a i miasto jest twoje jak nie wiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
DJ FleksiK 56 Napisano 13 Luty Ulalaa, narazie to chyba bratu zrobię Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ajin 244 Napisano 13 Luty 4 godziny temu, mamihuana napisał: Ajin a jaka to potrawa ??? na udany podryw ? XD czy na szybką przygode jeszcze tam powinno być kluczyki luksusowego bmw albo volkswagena passat'a i miasto jest twoje jak nie wiem Pisałem o samochodzie, a to potrawa "Serce" Jak mówią od pieniędzy do miłości czy coś takiego. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach