Inf3rn0 23 Napisano 23 Kwietnia 2018 Witam, poniżej ukazuje moje wykonane prace P.S Czarne kwadraciki zakryłem żeby nie reklamować 1 dredek dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
broda 1 705 Napisano 23 Kwietnia 2018 Ładnie wyglądają, ładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inf3rn0 Autor tematu 23 Napisano 23 Kwietnia 2018 Tutaj tak na szybko robiona Grafika dla mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
broda 1 705 Napisano 24 Kwietnia 2018 Powinno być DESIGN nie DESIGNE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inf3rn0 Autor tematu 23 Napisano 24 Kwietnia 2018 Kolejne prace, tym razem dla Sieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Metro 208 Napisano 24 Kwietnia 2018 Ładne, dobrze wykonane prace. Oby tak dalej 1 Inf3rn0 dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inf3rn0 Autor tematu 23 Napisano 25 Kwietnia 2018 Tapeta dla Sieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clueey 17 Napisano 26 Kwietnia 2018 Niczego sobie prace. Są niezłe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FeiZ 1 Napisano 26 Kwietnia 2018 Nadal zastanawiam się nad tym Twoim doświadczeniem 4-5 lat. Bo patrząc na Twoje prace mam wrażenie że pracujesz w paincie od 2 dni. Prace słabe szczególnie te bannery, i tapeta.. kupa straszna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shelma 294 Napisano 27 Kwietnia 2018 Prace są słabe (tapeta i 1 baner), bo tylko to nadal widać.. Zmień uploauder.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inf3rn0 Autor tematu 23 Napisano 30 Kwietnia 2018 Tło dla @Mr.Pianka © 1 Yerlk dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shelma 294 Napisano 30 Kwietnia 2018 Takie o sobie, popracuj jeszcze nad tym trochę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziemniak 683 Napisano 30 Lipca TEMAT ZAMKNIĘTY PRZEZ MODERATORA Jeśli nie zgadzasz się z decyzją moderatora, zgłoś ten post. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach